Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Aanmelden leerling

Aanmelden van uw kind


Verplicht naar school

Kinderen starten op school als ze 4 jaar zijn. Maar uw kind is pas leerplichtig op de eerste schooldag van de eerste maand na de 5e verjaardag. Vanaf die dag moet uw kind dus naar de basisschool.

Kennismakingsgesprek

• Heeft u belangstelling voor de Oranje Nassau, dan kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek en een rondleiding door de school. Hiervoor kunt u mailen naar de schoolcoördinator, Gertrude Koopman, g.koopman@oranjenassau.cnsede.nl
• Tijdens het kennismakingsgesprek  krijgt u informatie over zaken als de identiteit en organisatie van de school, de inhoud van het onderwijs, de nieuwe locatie en de verhuizing. U kunt ook even in de groepen kijken. En natuurlijk is er tijdens het gesprek ruimte voor het stellen van uw eigen vragen.
* De kennismakingsgesprekken vinden op vaste dagen en tijdstippen plaats:
Op de donderdagen om 9.00 en 10.30 uur en de vrijdagen om 9.00 en om 10.30 uur
U kunt zich hiervoor opgeven via het bovenstaande mailadres.
Vanwege de grote belangstelling voor de school clusteren we de kennismakingsgesprekken en kan het zijn dat er meerdere ouders aanwezig zijn bij de kennismaking.


Wennen in de groep

Kiest u ervoor om uw zoon of dochter aan te melden als leerling van de Oranje Nassau dan wordt uw kind enkele weken voordat het 4 jaar wordt, door de leerkrachten uitgenodigd om 5 ochtenden te komen wennen. Dit geldt voor kinderen die als kleuter bij ons beginnen. Voor kinderen die in andere groepen instromen bespreken we met u een moment om te komen wennen. 

Contact gegevens

Oranje Nassau   CNS-basisschool
Hoofdgebouw                        
Anton Mauvestraat 10-A        
6717 JA Ede                           
T: 0318 - 645 664 

Poortgebouw    
Akulaan 10a    
6716XN Ede   
T: 06-28364618
E: administratie@oranjenassau.cnsede.nl 
I : www.oranjenassau.cnsede.nl

 

De school maakt deel uit van de Stichting Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work