Zoeken Annuleren

Een open christelijke school

De Oranje Nassau is de oudste school van Ede. Ooit opgericht in 1921 als School met den Bijbel.
Sinds 1972 is de school gevestigd in Ede Zuid. Nieuwe contacten vinden we vanouds een verrijking voor het onderwijs en voor de kinderen. We zijn dan ook blij dat steeds meer ouders en kinderen uit de nieuwe wijk ENKA ons weten te vinden.
Naast goed rekenen, lezen en spellen leren kinderen bij ons hoe je goed samenwerkt en je talenten ontwikkelt. We doen veel aan cultuur, met gastlessen van muziekdocenten.
De Oranje Nassau is een school waar je welkom bent als je nieuwsgierig bent. Naar je talenten en zeker ook naar de impact van de verhalen uit de Bijbel op vandaag de dag. Want we zijn een open christelijke school met een eigen karakter.

Kantinegebouw ENKA

In het schooljaar 2019-2020 verhuizen we naar het Kantinegebouw van de oude ENKA-fabriek. Samen met de nieuwe kinderen, ouders en bewoners van de wijk geven we daar verder vorm aan de school.

Samenwerken en je talenten ontwikkelen

Ons team heeft een missie. Echt samenwerken en je eigen talenten ontwikkelen dat leer je op de Oranje Nassau. Het team geeft uitstekend onderwijs vanuit de beste inzichten.

Vijf redenen om voor Oranje Nassau te kiezen

• Veel aandacht voor sfeer en positiviteit.
• Een jong, enthousiast team dat graag samenwerkt met de ouders van hun leerlingen.
• Resultaatgericht en uitdagend onderwijs met thematisch en ontdekkend leren via de beste methodes.
• Grote betrokkenheid van ouders en veel mogelijkheden voor samenwerking en medezeggenschap.
• Net als de nieuwe wijk ENKA is de Oranje Nassau volop in ontwikkeling. Dat biedt alle kansen!

Oranje Nassau   CNS-basisschool
Hoofdgebouw
Anton Mauvestraat 10-A
6717 JA Ede
T: 0318 - 645 664

Poortgebouw
Akulaan 10a
6716XN Ede
E: administratie@oranjenassau.cnsede.nl
I : www.oranjenassau.cnsede.nl

De school maakt deel uit van de Stichting Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work